Alles over ons bedrijf

Flexibel en snel.

Cinum opereert relatief kleinschalig, wat de werkwijze flexibel, snel, efficiënt en dus kostenbesparend maakt. Met eigen camera, microfoons en productieapparatuur is Cinum in staat om snel te kunnen leveren, zelfs wanneer er op korte termijn een videograaf wenselijk is. Tegelijkertijd worden er geen enkele concessies gedaan als het gaat om kwaliteit waardoor Cinum met weinig mankracht professionele films produceert die zich meten aan de hoge hedendaagse industriële standaard.

Precisie.

Kenmerkend aan de werkwijze van Cinum is, naast de snelheid, ook de precisie tijdens de post-productie en het oog voor detail tijdens het gehele productieproces van opname tot levering. Cinum gaat daarnaast ook stipt om met afspraken en deadlines, wat Cinum tot een betrouwbare partner maakt.

Eigen stijl.

De persoonlijke en creatieve benadering van Cinum garandeert een uniek eindproduct. Een kwalitatief hoogstaand geproduceerde film conform jouw wensen in een herkenbare en authentieke eigen stijl.

Communicatie.

Tijdens het productieproces vindt er ook regelmatig communicatie plaats tussen Cinum en de klant waardoor er voortdurend gelegenheid is voor feedback en terugkoppeling. Cinum streeft naar 100% klanttevredenheid en gaat altijd voor de hoogst mogelijk haalbare resultaten.

Professionele apparatuur.

Cinum beschikt over professionele apparatuur zoals een Sony PXW-FS5 met ultra-slowmotion functionaliteit in resoluties tot 4K. De camera is volledig conform de professionele industriële standaard en is bij uitstek geschikt voor het filmen van bijvoorbeeld commerciële films, zakelijke films, evenementvideo’s, bioscoopdocumentaires en reality-TV.

Levenslange back-up.

Cinum voorziet standaard in een levenslange back-up van al het materiaal dat door Cinum is vastgelegd en geproduceerd. Dit is om de klant te verzekeren van levenslang beeldbehoud bij bijvoorbeeld diefstal of een gecrasht systeem. Daarnaast maakt deze voorziening het mogelijk om bestaand beeldmateriaal nogmaals in te zetten voor het produceren van nieuwe eindproducten zoals een compilatie of jaaroverzicht.

Vanuit liefde, passie en ervaring.

Casper Nelissen
Founder & freelance videomaker

Op jonge leeftijd hield ik me al bezig met beeld en geluid vast te leggen op videotape. Die hobby groeide al snel uit tot een passie. Begin 2013 startte ik het YouTube-kanaal CinematicAction waarop ik mijn korte fictiefilms, sketches en documentaires kon delen met duizenden abonnees van over de hele wereld.

Met één van deze korte films won ik, eind december 2014, het Short4Dordt filmfestival en kreeg ik de eerste prijs voor Beste Film in mijn leeftijdscategorie. Door mijn films op YouTube werd ik gecast voor het televisieprogramma Hip Voor Nop (Zapp), waarin ik twee seizoenen lang een item heb mogen presenteren. Ook begon ik aan een intensieve hbo filmopleiding, “de Bachelor of Design in Audiovisual Media” op de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, waarvan ik mijn propedeuse inmiddels al op zak heb.

Ondertussen werd ik steeds vaker benaderd door belangstellenden die een beroep deden op mijn ervaring met betrekking tot videoproductie. Toen besloot ik om mijn passie voor film naar een hoger niveau te tillen. Op 22 augustus 2017 richtte ik Cinum op, waarmee ik ondertussen werk voor veel toffe bedrijven en influencers die vertrouwen op de expertise van Cinum.

Wat zeggen anderen?

“Het maakt niet uit hoe complex de opdracht is, Casper voelt feilloos aan naar welke beelden ik opzoek ben. Elke video voldoet dan ook aan de verwachting en zijn van top kwaliteit. De lijntjes zijn kort waardoor snel schakelen mogelijk is.”
Elizah Hillebrand

Marketing adviseur, Kiwa Nederland B.V.

“Casper weet met weinig aanwijzingen in een voor hem vrij onbekende branche altijd weer te verrassen met een inhoudelijk goed, professioneel gefilmd sfeerverslag. Door zijn creatieve montage zijn wij altijd direct enthousiast over een door hem opgeleverd filmpje. Daarnaast is hij flexibel en betrouwbaar, waardoor wij graag met hem werken.”
Brenda Vink

Project-/accountmedewerker, NLPO

“Na een lange en gezonde samenwerking met Casper, weet ik dat ik hem de moeilijkste filmklussen kan toevertrouwen. Hij levert uitstekende beelden en zorgt dat ze voor de deadline binnen zijn.”
Wayne de Boer

Chef Video, Scholieren.com

Cinum heeft onder andere gewerkt voor:

Interesse om samen te werken? Of heb je brandende vragen of ambitieuze ideeën? Cinum denkt graag mee! Stuur vandaag nog een e-mail met jouw vraag of vraag direct een offerte aan.

WordPress Lightbox Plugin