top of page

Dit zijn wij en
dit is wat we doen.

Cinum is een videoproductiebedrijf gespecialiseerd in het produceren van video impressies van bedrijven, organisaties en evenementen. We laten zien wat jullie doen en waar jullie voor staan. We brengen in beeld wat jouw organisatie zo bijzonder maakt.

 

Tijdens het hele productieproces houden we nauw contact en werken we stipt, maar zijn we ook flexibel en bewegen we mee conform jouw wensen. We denken met je mee en luisteren aandachtig zodat we jullie visie doeltreffend in beeld kunnen brengen.

 

Al onze video impressies zijn uniek. Toch hebben ze allemaal één ding gemeen: ze maken indruk.

Opdrachtgevers

We worden vertrouwd.

We hebben gewerkt aan producties voor onder andere:

Onze creatieveling achter de schermen.

Profielfoto Casper Nelissen 20230721 2_3.JPG
Casper Nelissen
Videomaker

Casper Nelissen is een ervaren cameraman, editor en gedreven allround regisseur en heeft Cinum in 2017 opgericht. Na het behalen van zijn propedeuse aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU), besloot hij zich als videomaker volledig te richten op zijn freelance videoklussen. In de loop der jaren heeft hij veel werkervaring opgedaan in veel verschillende branches, zowel achter de camera als voor de camera op televisie. Vanaf 2020 is hij aangesloten als maker bij Lichting (FONK100 Beste Bureaus 2020). Het is zijn missie om anderen te verrijken met wat hij doet, met wat hij creëert, door creatief bezig te zijn en creatieve dingen te maken.

bottom of page